Feedback Circle

Als medewerker zie ik hoe ik er voor sta

Vanuit verschillende invalshoeken krijg je een eerlijk beeld waar je goed in bent en wat je verder kunt ontwikkelen.

Energy Scope

Voorkom problemen voordat ze zich aandienen

Energie- en de stressbronnen zeggen veel over werkplezier, inzetbaarheid, prestatie, voldoening en betrokkenheid.

POP Cycle

Ik stel doelen die passen bij mijn competenties

Je ziet waar je kansen liggen op basis van de analyses uit Feedback Circle. Doelen stellen was nog nooit zo makkelijk.

Work Match

Ik doe interessant werk dat bij mij past

Met Work Match zie je meteen wie er bij een positie of project past, op basis van eigen interesses en de competenties uit Feedback Circle.

Skills Register

Geen gedoe met certificaten, altijd up-to-date

Alle bevoegdheden en bekwaamheden binnen de organisatie netjes op een rijtje. Zo kan personeel betrouwbaar worden ingezet.

Team Audit

Neem met elkaar het team onder de loupe

Als team kijk je samen naar kwaliteit, vitaliteit, teamstadium of zelforganiserend vermogen. Met deze inzichten zet je de volgende stap.

Onboarding

Een warm welkom en een vlotte start

Onboarding zorgt ervoor dat nieuwe medewerkers zich snel thuis voelen, doordat ze gehoord worden in hun behoeftes.

Satisfact Check

Creëer betrokkenheid en weet wat er echt speelt

Weten hoe men de organisatie en het werk ervaart; niet één keer per jaar met lange vragenlijsten, maar doorlopend, kort en op actuele zaken.

Feedback Circle

Als medewerker zie ik hoe ik er voor sta

Feedback is een beladen term; het wordt vaak in verband gebracht met ‘goed/fout’ en ‘afrekenen’. Bij ons is dat anders. Er wordt gefocust op je kwaliteit en dat wat aandacht nodig heeft. Rekening houden met de medewerker is de rode draad.

Verder wil je geen lange lijsten met veel vragen die op jou niet van toepassing zijn. Met Paranta analyseer je kort en cyclisch. Je krijgt digitaal feedback op gedragsvoorbeelden voor jouw functie.

Energy Scope

Voorkom problemen voordat ze zich aandienen

Je gunt niemand een burn-out of uitval door werkgerelateerde problemen. Als organisatie wil je weten hoe het met de energiebalans van je medewerkers staat. Met het energiekompas meet je energie- en stressbronnen binnen de organisatie.

Met één klik op de knop krijg je een vlootschouw van hoe het ervoor staat. Werkplezier, inzetbaarheid, arbeidsprestatie, voldoening en organisatiebetrokkenheid worden helder.

Paranta signaleert kansen bij competenties:

  1. Waar de gebruiker laag voor scoort;
  2. Die vanuit psychologie en praktijkervaring gemakkelijk te ontwikkelen blijken te zijn.
POP Cycle

Ik stel doelen die passen bij mijn competenties

Ons geautomatiseerde Persoonlijk Ontwikkelplan geeft jou als medewerker direct inzicht in je krachten en ontwikkelkansen. Zo kun je snel en effectief aan de slag met het stellen van doelen.

Op basis van je doelen onderneem je acties. Omdat je feedback blijft ontvangen via Feedback Cycle, zie je gelijk hoe effectief die acties zijn.

Bij je jaargesprek heb je altijd het overzicht over je ontwikkeling paraat. Zo kun je een onderbouwd gesprek hebben.

Match
Taken 50%
Competenties 94%
Interesses 100%
81%
Match
Taken 81%
Competenties 64%
Interesses 70%
72%
Match
Taken 100%
Competenties 96%
Interesses 42%
79%
Work Match

Ik doe interessant werk dat bij mij past

Met de Work Match heb je direct inzicht in wie er goed bij een project of positie past. Handig als er nieuw werk vrijkomt binnen de organisatie.

Door middel van een korte vragenlijst is meteen helder welke interesses je medewerkers hebben. Deze informatie wordt samengevoegd met de competenties uit Feedback Circle. Zo kunnen medewerkers snel gematcht worden met een baan of klus.

Iedereen doet het liefst werk dat past bij interesses en talenten. Werkmatch biedt een simpele oplossing.

Skills Register

Geen gedoe met certificaten, altijd up-to-date

In veel functies zijn certificaten en bekwaamheden belangrijk om het werk te mogen uitvoeren. Met Skills Register houden medewerkers grip op hun certificaten en (her)registraties. Geen gedoe meer met verlopen certificaten en tijdrovende administratie.

Als manager heb je met Skills Register altijd een actueel overzicht van de bevoegdheden en bekwaamheden van je personeel. Zo kun je snel schakelen bij veranderingen in de wet- en regelgeving of beschikbaarheid van medewerkers.

Team Audit

Neem met elkaar het team onder de loupe

Een team is pas een krachtig team als mensen optimaal met elkaar samenwerken. Teams ondersteunen in dit proces is onze kracht. Kort en doelgericht. Hiervoor hanteren we een conceptuele aanpak die geborgd wordt in de PDCA-cyclus en die we overdragen aan het team.

Met elkaar kijk je hoe vitaal je als team bent, in welk teamstadium het team zit of wat je nog nodig hebt om als zelforganiserend team goed te kunnen functioneren.

Als manager of teamcoach kun je in het dashboard de voortgang monitoren van de verschillende teams. Dit is erg handig bij een grote span of control.

Onboarding

Een warm welkom en een vlotte start

Een goede start is het halve werk. Met Onboarding zorg je ervoor dat nieuwe medewerkers zich snel thuis voelen binnen de organisatie. We helpen je de juiste vragen te stellen, zodat medewerkers actief betrokken worden en laten weten wat ze nodig hebben.

Onboarding biedt niet alleen voordelen voor de nieuwe medewerkers, maar ook voor de organisatie. Door inzicht te krijgen in het proces kunnen verbeterpunten worden geïdentificeerd en aangepakt.

Een warm welkom met een vlotte start, dat is waar Onboarding voor staat. Zet de toon door nieuwe medewerkers actief te betrekken en zorg voor gezonde hechting binnen het team.

Satisfact Check

Creëer betrokkenheid en weet wat er echt speelt

Weten hoe men de organisatie en het werk ervaart; niet één keer per jaar met lange vragenlijsten, maar doorlopend, kort en op actuele zaken.

Met deze onderzoeken verhoog je de betrokkenheid van je medewerker, vrijwilliger, mantelzorger of klant. Tegelijkertijd verbeter je de organisatie van binnenuit.

Verschillende doelgroepen behoeven verschillende aanpakken. Onze tools zijn inzetbaar bij veel verschillende scenario’s. Voer bijvoorbeeld aan een constructief exitgesprek met onze Offboarding vragenlijst als leidraad.

We ontzorgen de organisatie, van vraagstelling tot implementatie. Bovendien zijn we er voor advies voor, tijdens of na een enquête.

Meer weten?
Wij geven je graag meer informatie of een demo op locatie.
Bericht verzonden!

Dankjewel voor je bericht

Binnen 1 werkdag ontvang je van ons een reactie. Met vriendelijke groet, team VZCtalent
Sorry, er ging iets verkeerd bij het versturen

Probeer het opnieuw of stuur handmatig een mail naar info@vanzettenconsultants.nl